TERMENI SI CONDITII

Termenii si Conditiile de Utilizare sunt aplicabile site-ului www.prohouse.ro. Orice persoana care acceseaza site-ul, trebuie sa citeasca acesti Termeni si Conditii expusi in continuare si va trebui sa ii accepte fara limitari sau rezerve. PROHOUSE isi rezerva dreptul de a modifica, rectifica, de a adauga sau de a sustrage informatii partiale sau in intregime despre Termeni si Conditii.
 

Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acordul dumneavoastra cu privire la acesti Termeni si Conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile expuse, va rugam sa nu mai utilizati acest site.


Drepturi de Autor

Orice copiere, reproducere, distribuire, republicare, utilizare partiala sau integrala a continutului acestui site (software, texte, imagini, logo-uri, design) fara acordul PROHOUSE este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. PROHOUSE isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site fara o avertizare in prealabil.

Prin utilizarea materialelor de pe acest site in scopuri comerciale se intelege utilizarea materialelor de pe acest site cu scopul obtinerii de venituri in mod direct sau indirect, prin parti terte. Orice utilizare neautorizata a acestora implica incalcarea legilor drepturilor de autor, precum si a altor legi aplicabile.


Utilizare Site

Toti vizitatorii sunt bineveniti pe site-ul www.prohouse.ro si sunt asteptati sa revina oricand. Singurul scop acceptat in momentul utilizarii acestui site este cel de obtinere de informatii. Utilizarea in alte scopuri este interzisa. Nu este permis sa utilizati acest site cu scopul distrugerii sau alterarii securitatii sau continutului acestuia.

Forma actuala a site-ului este oferita fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru eventuale nepotriviri, nefidelitati, indisponibilitati sau alte defecte. De asemenea, nu suntem responsabili pentru potentiale pagube ale utilizatorilor, ale sistemului de calcul, in situatia in care am expus informatii asupra acestor posibilitati.


Informatii Personale

Unele parti din site presupun ca utilizatorii sa introduca date cu caracter personal pentru a beneficia de anumite servicii si informatii sau pentru a se inregistra ca utilizatori protejati de o parola. In asemenea situatii, www.prohouse.ro va indica scopul pentru care sunt cerute aceste informatii precum si daca anumite date sunt obligatorii sau optionale pentru obtinerea anumitor servicii. Datele furnizate nu vor fi transmise unei terte parti decat in cazul in care PROHOUSE va fi obligat legal sa faca acest lucru.Legislatie


Site-ul www.prohouse.ro se supune tuturor legilor in vigoare ale Statului Roman. Incercari de frauda si orice actiune vatamatoare vor fi raportate autoritatilor competente.

Eventuale conflicte survenite intre PROHOUSE si vizitatorii site-ului vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, rezolvarea conflictelor se va supune legilor aplicabile si se va face prin intermediul instantelor judecatoresti.