Politica de functionare a agentiei imobiliare PROHOUSE se bazeaza pe satisfactia deplina a clientilor. In acest demers, cautam sa dezvoltam o strategie de succes, bazata pe tehnici eficiente de marketing si de publicitate, precum si pe relatii de parteneriat, ce au drept scop dezvoltarea continua a agentiei PROHOUSE. 

Oamenii sunt foarte importanti pentru noi. In acest sens, investim in pregatirea constanta a consilierilor nostri in vederea antrenarii unei atitudini proactive si a unor servicii optime.

Prin toate acestea, urmarim sa integram clientii in sistemul nostru de valori, bine pus la punct, in vederea obtinerii profitului cel mai de pret-satisfactia in raport cu serviciile noastre.

Servicii
Cautam prin serviciile noastre sa fim prezenti in mod activ pe piata imobiliarelor si sa livram rezultate de calitate clientilor nostri. In acest sens, ne-am dezvoltat in asa fel incat sa fim prezenti pentru fiecare sector in parte.

Consiliere de specialitate privind tranzacatiile imobiliare

Pentru a initia o afecere profitabila sau pentru a incheia o tranzactie cu succes, consilierea profesionista a unui agent imobiliar este imperios necesara. In special in contextul actual al unei pietei dinamice, aflate intr-o continua schimbare.

Consultanta in cazul proiectelor rezidentiale

Oferim sprijin in ceea ce priveste procesele de marketing si de vanzare ale unitatilor din noile complexuri rezidentiale. Dispunem de agenti profesionisti ce vin in intampinarea dezvoltarilor imobiliari cu solutii adaptate cerintelor individuale.

Vanzari de apartamente, garsoniere, vile, case, terenuri, spatii comerciale si industriale

Va sustinem de-a lungul procesului de tranzactionare prin stabilirea potentialilor clienti, asistenta in timpul vizionarilor precum si prin incheierea vanzarii. In acest demers, punem accent pe importanta timpului si pe profesionalismul actiunilor noastre in vederea obtinerii rezultatelor scontate.

Inchirieri de apartamente, garsoniere, vile, case, terenuri, spatii comerciale si industriale

Venim in sprijinul clientilor dar si a retailerilor cu solutii diferentiate in functie de caracteristicile proprietatii respective. Oferim suport in privinta gestionarii acestora  precum si consiliere specializata in acest sens.

Cercetare si analiza

Orice afacere initiata beneficiaza de cercetarea si analiza in prealabil a contextului imobiliar, pentru adaptarea eficienta si rapida la conditiile identificate in vederea unei bune dezvoltari.

Evaluari
Pentru a fi incununata cu succes, o tranzactie imobiliara are la baza evaluarea imobiliara, menita sa stabileasca valoarea exacta a proprietatii precum si identificarea caracteristicilor sale. Echipa noastra de specialisti poate concepe un raport profesionist in aceasta privinta, ce va determina cu siguranta rezultate benefice.

Advertising si Marketing

Promovarea reprezinta o tactica esentiala pe piata imobiliarelor, indiferent de tipul proprietatii supusa acestui proces. Avand instrumentele si pregatirea necesara, va asiguram vizibilitatea si publicitatea de care aveti nevoie pentru a reusi.