Hala industriala in Bacau acces la E85 + A7 (viitoarea autostrada)

13,330 EUR / luna

  • ID 2081
  • Camere 1
  • An constructie 2018

Agentia imobiliara PROHOUSE are disponibila spre inchiriere o hala industriala destinata depozitarii si/sau productiei, impreuna cu birouri, situata in localitatea Bacau. Proprietatea este amplasata la iesirea spre nord a orasului, avand acces la drumul national E85 si fiind in imediata apropiere de centura orasului si de viitoarea autostrada Pascani-Bucuresti (A7).

Hala este construita din structura metalica si dispune de inchideri perimetrale si invelitoare din panouri termoizolante, asigurand astfel o buna izolare termica. Tamplaria este realizata din aluminiu, cu geamuri termopan, iar spatiul este imprejmuit cu panouri din plasa de sarma.

Suprafata totala a spatiului disponibila spre inchiriere este de 3.250 mp, din care birourile, grupurile sanitare si spatiile tehnice ocupa o suprafata de 330 mp. Inaltimea interioara a halei este de 9,45 metri, permitand utilizarea eficienta a spatiului de depozitare sau productie. Proprietatea dispune de autorizatie de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), asigurand astfel conformitatea cu normele de siguranta.

Accesul pentru TIR-uri este asigurat, iar in exterior exista platforme betonate pentru operatiuni de incarcare/descarcare. Proprietatea beneficiaza de 130 de locuri de parcare, oferind suficiente spatii pentru angajati si vizitatori.

Spatiul este dotat cu toate utilitatile generale necesare, inclusiv curent electric (220V + 380V) si un transformator propriu de 300 KVA, asigurand o putere si alimentare electrica stabila si suficienta pentru activitatile desfasurate. Incalzirea este realizata cu gaz metan, avand o centrala termica pe gaz pentru birouri si aeroterme pe gaz pentru hala. Proprietatea beneficiaza de alimentare cu apa si canalizare.

Hala este disponibila imediat pentru inchiriere, iar agentia imobiliara PROHOUSE nu percepe comision pentru intermedierea tranzactiei.

Pret chirie hala = 4 EUR/mp;

Pret chirie birouri = 5 EUR/mp.

MAI MULTE DESPRE PROPRIETATE

  • Suprafata Utila: 3250mp
  • Suprafata Totala: 3250mp
  • An Constructie: 2018
  • Dispunere: Compartimentat, Open space
  •  Dispunere Spatii:Open space ,Compartimentat ,
  •  Structura Casa:Metal ,
Proprietar Agentie

Florin Dudau

Tel: 0745318036 whatsapp0745318036