Vila de LUX zona Calea Romanului Serbanesti

435,000 EUR

  • ID 1146
  • Camere 6
  • Bai 4
  • An constructie 2019

Link youtube - https://youtu.be/tyuoNZ27-oM

Amplasata in cartierul Serbanesti, la doar 5 min de centrul municipiului Bacau, proprietatea este pretabila pentru persoane active, ce doresc sa nu rupa legatura directa cu orasul, dar totodata sa locuiasca intr-o zona de case, majoritatea construite dupa anul 2010.

Ideea acestei case a inceput in 2011, o data cu achizitia terenului. Doi ani mai tarziu, in 2013, la revenirea in tara, proprietarul s-a apucat de constructia casei, constructie ce a durat patru luni, la stadiul de “rosu”.

In 2017 casa a fost tencuita, instalatiile electrica si sanitara au fost facute, tamplaria exterioara a fost montata, au fost turnate sapele de nivel, cat si montata izolatia exterioara.

Incepand cu anul 2018, casa a inceput sa prinda forme, de la o saptamana la alta lucrarile evoluau vazand cu ochii, pentru ca la finele anului sa mai ramana de montat mobilierul si electrocasnicele, dar si de definitivat curtea.

In Februarie 2019, a inceput montarea obiectelor de mobilier si amenajarile curtii. In vara acestui an, putem spune ca proprietatea este “la cheie”, cei care vor dori sa o vada, avand posibilitatea sa serveasca o cafea italiana perfecta, sau o bautura rece!

Din punct de vedere tehnic, vom mentioana cateva caracteristici pe care putine case construite in zona le au, o buna parte din ele fiind unice.

Constructia a fost facuta pe cadre de beton armat si pereti portanti din caramida seismica STH 38 cm la exterior, iar la interior caramida Brikston 25 cm. Tencuiala interioara si exterioara, impreuna cu vata bazaltica de 10 cm marca Baudeman Expert CFB 100 ce izoleaza casa, confera o grosime a peretilor exteriori de 52 cm. In acest fel, casa devine “constructie verde”, cu un certificat de performanta energetic clasa A, pierderile de caldura fiind reduse la minim.

`Casa este acoperita cu tigla Bramac, Alpina Clasic brun-roscat, fiind montata peste folia anticondens, astereala si izolatie de 10 cm din vata bazaltica.

Izolatia de deasupra etajului 1 este facuta cu vata bazaltica montata in trei straturi, unul de 10 cm si doua de 5 cm, peste care s-a pus O.S.B. de 18 mm, iar in zona de depozitare s-a montat folie si mocheta.

Tamplaria exterioara a  casei este special facuta pentru a asigura cel mai bun confort fonic si termic. Aceasta a fost adusa pe comanda din Germania, pe culoare crem, profil Salamander Blu Evolution 92 mm grosime, pachet sticla “silent” 52 mm marca ADF. Etajul casei dispune de rulouri exterioare incastrate, culoare crem, cu actionare prin telecomanda.

Tamplaria interioara a fost executata si ea pe comanda, la culoarea crem, de o firma de prestigiu din Piatra Neamt, din lemn de tei.

La exterior terenul a fost amenajat dupa un proiect de peisagistica. Acesta dispune de un sistem automatizat de irigat pentru zona de gazon, iar pentru partea de plante, copaci si rasaduri s-a montat un sistem de irigare prin picurare.

Pavajul si bordurile alese pentru alei si partea de parcare auto, au fost alese de la ELLIS, model Fantasia Café, fiind motat pe un strat de beton armat de 15 cm grosime, masurand in total 350 mp.

Iluminatul exterior este asigurat de cele 18 aplice de la nivelul gardului, 19 stalpi de iluminat pentru alei, cat si de luminele arhitecturale de pe fatada casei.

Anexa in suprafata de 39 mp, a fost gandita ca o zona de relaxare, destul de frecventata, aici gasindu-si locul un cuptor pe lemne, unul pe gaz pentru pizza, o soba clasica pe lemne, cat si o bucatarie complet mobilata si utilata. Masa extensibila de 12 persoane, din lemn masic la fel ca si scaunele, se gaseste si ea aici, chiar in fata terasei unde este amplasat grill-ul. Parte din anexa face si toaleta de serviciu, cu acces direct din curte, bineinteles racordata si ea la toate utilitatile necesare.

La randul ei, anexa este acoperita din acelasi sistem ca si casa, cu tigla Bramac, podul fiind si el izolat cu vata bazaltica. Tencuielile acesteia sunt la culoarea casei, in deplina armonie cu restul curtii.

Accesul in garaj se face cu usi actionate electric, acesta avand o suprafata utila de 33 mp. Garajul uneste accesul in mai multe zone importante ale casei, cum ar fi camera tehnica, beciul si zona de locuit. Acesta este pavat cu gresie, la fel ca si celelalte doua camera.

La interior sunt foarte multe detalii de spus, dintre care vom aminti o mica parte din acestea.

La intrarea in casa, de pe terasa acoperita, placata cu granit, pasim intr-un hol, de unde putem descoperi primele linii ale zonei de zi, design-ul modern al scarii si al holului central.

Biroul il gasim in apropierea usii de intrare, acesta are o vizibilitate mare spre curte, datorata ferestrei inalte ce coboarea pana la nivelul pardoselei, urmand apoi accesul inspre garaj si toaleta.

Scara impresioneaza imediat ce deschizi usile casei, marmura de o nuanta aparte, impreuna cu balustrada de sticla cu mana curenta din lemn, fascineaza, fiind puse in evidenta de LED-urile montate la nivelul treptelor.

Cand vorbim de confort, relaxare si socializare, prima data iti vine in minte living-ul spatios, cu lumina naturala din plin, cu acces atat spre terasa mare a casei, cat si catre dinning. Cele doua trepte din marmura ce delimiteaza living-ul de zona de servit masa, te coboara in sanul familiei, acolo unde semineul pe lemne ofera momente memorabilie in preajma sarbatorilor de iarna.

Casa este prevazuta cu un sistem de iluminat LED cu banda RGB, controlat prin telecomanda, ce permite crearea unor efecte de lumini, pentru a putea oricand sa o personalizezi in functie de preferintele tale.

Bucataria din MDF vopsit, este mobilata si utilata eficient, accesoriile de inchidere si deschidere fiind foarte practice, usor de folosit. Aceasta este utilata complet, cu electrocasnice gama premium, ce satisfac cerintele unei familii ce apreciaza atat calitatea cat si design-ul lucrurilor.

La etaj gasim trei domitoare extreme de generoase ca dimensiuni, cel matrimonial dispune de dressing si toaleta proprie, celelalte doua avand si ele acces catre o baie.

Evident, accent s-a pus pe dormitorul matrimonial, acesta fiind de dimensiunile unui apartament dar si de opulenta unei camera de hotel de 5 stele, cu pereti tapitati, mocheta si mobilier din MDF vopsit, cu oglinzi incastrate si patina aurie, ce dau o nota de Glamour.

Baile casei sunt si ele extreme de sofisticate, obiectele sanitare si tonul arhitectural fiind intins la extrem, spre lux.

Baia matrimoniala, iluminata din sapte surse, prevazuta cu o cada multifunctionala (radio, cromo-terapie, hidromasaj, jacuzzi, curatare cu azot), lavoar dublu de 120 cm. Baie etaj: in plus are dus, cada cu insertii de mahon. Ambele bai sunt dotate cu baterii termostatate.

O casa bine facuta, trebuie sa fie si bine protejata, sigura. Pentru acest lucru au fost montate 8 camere de supraveghere, video interfon cu memorie interna ce stocheaza datele persoanelor ce il folosesc, sistem de alarma DSG, cu senzori de miscare si contacte magnetice, conectat la o firma de paza si protectie.

Detecorul de fum este si el conectat la sistemul de alarma.

Intreaga proprietate a fost edificata in baza unor proiecte facute de profesionisti in domeniu, la absolut tot ce s-a achizitionat s-au indosariat facturile, toate bunurile sunt noi, fiind predate cu garantie. Garantia persista si pentru manopera, aceasta fiind la randul ei facuta doar de firme autorizate.

La cerere, va putem arata peste 2.000 de foto si video, de la absolute toate stadiile de constructie.

Caracteristici tehnice:


prizele si intrerupatoarele sunt marca BTicino;
corpurile de iluminat sunt din gama premium REDO;
gresie si faianta de la SSAB;
balustrada din sticla clara cu mana curenta din lemn, facuta dupa un proiect aparte la Sudometal;
obiectele sanitare marca Villeroy & Boch;
baterii bai marca Grohe;
marmura Imperador Light, pe casa scarii, glafuri geam si scara interioara;
aparate de aer conditionat GREE inverter, cu actionare Wi-Fi de la distanta;
cos semineu Schiedel;
semineu Piazzetta MA 260;
dus Image;
sistem de iluminat LED cu banda RGB, controlat prin telecomanda.


An finalizare Iulie 2019;

Regim de inaltime: S+P+1 si Anexa;

S teren = 1.100 mp, imprejmuita cu gart de beton armat si zidarie de caramida, tencuit cu decorative San Marco (400 galeata 25l); dechiderea terenului este de 25, 4 ml pe 44 ml adancime.

Subsol = 21 mp – beci;

Parter = 215 mp - living, bucatarie, loc de luat masa, baie, dressing, birou, garaj, camera tehnica, hol intrare;

Etaj 1 = 145 mp - hol acces, trei dormitoare, doua bai, dressing;

Pod: compartimentat pe zona central, rezultand o camera de 30 mp cu mocheta, zugravita, ca spatiu de depozitare;

Anexa: 39 mp - camera + grup sanitar de curte;

Arie construita desfasurata totala = 420 mp;

Arie utila de incalzit = 210 mp

MAI MULTE DESPRE PROPRIETATE

  • Dormitoare: 3
  • Bai: 4
  • Regim Inaltime: 1
  • Suprafata Utila: 300mp
  • Suprafata Totala: 420mp
  • Suprafata Teren: 1100mp
  • Bucatarii: 2
  • An Constructie: 2019
  • Front: 25 ml / nr fronturi 1
  • Destinatie: Locuinta
  • Fronturi: 1
  • Deschidere: 25 ml
  • Stadiu: Finalizat
  • Locuri Parcare: 6/Garaj atasat
  • Balcoane: 2
  •  Acces auto:Acces auto ,
  •  Destinatie:Locuinta ,
  •  Izolatii termice:Exterior ,
  •  Materiale:Caramida Porotherm ,Beton Armat ,Lemn ,Alte ,Piatra naturala ,
  •  Stadiu Finisare:Finalizat ,
  •  Structura Casa:Beton ,
  •  Teren imprejmuit:Teren imprejmuit ,
  •  Tip Casa:Individuala ,
  •  Tip Curte:Individuala ,
Proprietar Agentie

Florin Dudau

Tel: 0745318036 whatsapp0745318036