Domeniu rezidential central bdul Unirii COMISION0%

Descriere casa vila

https://www.youtube.com/watch?v=dcMnCfNG1yQ

PROHOUSE si MOLDOVA IMOB va propun spre vanzare o proprietate deosebita, ce se remarca de alte imobile prezente la vanzare, printr-o pozitie unicata, cu vedere spre Bistrita, dar si printr-o arhitectura interioara si exterioara aparte.

Situata pe malul Bistritei, pe B-dul Unirii, la 1 km de autogara Bacau, proprietatea propusa spre achizitie are toate argumentele necesare celor mai exigente persoane, care doresc o pozitie unica atat pentru locuit cat si pentru un potential business.

Casa a fost construita in anul 2001, si renovata in anul 2018, este asezata pe un teren in suprafata totala de 1.702 mp, si are o suprafata construita desfasurata de 900mp.

Regimul de inaltime este D+P+1+M; la demisol se gaseste o crama si un spatiu tehnic cu rezerva de apa de 2 tone. Parterul cuprinde cele doua garaje cu acces automatizat si intrare directa in casa, o camera tehnica, un apartament cu acces separat din exterior, compus din camera de zi, bucatarie, dormitor si baie; tot la parter gasim si living-ul impunator, cu o bolta pana la etajul superior, un grup sanitar, dining-ul si bucataria cu o camera pentru depozitare.

Etajul 1 cuprinde trei dormitoare, inclusiv master-ul, fiecare cu dressing si baie proprie si un spatiu deschis de aproximativ 100 mp, ce poate fi folosit pentru activitati de recreere sau ca si sala de fitness.

Mansarda poate fi  numita si ea o zona de zi, intrucat terasa de aproximativ 50 mp cu vedere catre lac, prevazuta cu un gratar si acces rapid catre o minibucatarie, este ideala pentru noptile lungi si calde de vara, petrecute impreuna cu familia si prietenii. Tot aici se regaseste si un dormitor mare, un grup sanitar si un dressing, cat si un spatiu deschis de aproximativ 50 mp, ideal pentru depozitare lucruri extrasezoniere.

Terenul este imprejmuit cu gard betonat de 3 m inaltime; accesul la casa se face prin porti actionate electric; vila este prevazuta cu video interfon, sistem de alarma si sistem de supraveghere video; dispune de absolut toate utilitatile.

Vizionarile se pot face in aceeasi zi, cu o programare prealabila inainte cu 2 ore.

Agentii de vanzari va vor comunica toate informatiile cerute, vor pastra confidentialitatea clientilor si va vor consilia in vederea unei achizitii la un raport calitate/pret foarte bun.

Proprietatea se vinde fara comisioane la cumparare.ID Oferta: 817

Pret Vanzare: EUR 395,000 
Numar Camere:10
Zona:Unirii
Suprafata utila:700 mp
Reper:Autogara
Numar Dormitoare:6
Tip casa:Individuala
Numar Bai:4
Regim Inaltime:2
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2003
Suprafata Teren:1702 mp
Front:40 ml / nr fronturi 1
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 22 Mai 2019
Numar de afisari: 912

Caracteristici generale

  • Structura: Beton
  • Materiale: Beton Armat, Caramida Porotherm, Lemn
  • Terasa: 2