Hemeius loturi de casa 765mp 942mp

27,540 EUR

  • ID 2091

Agentia imobiliara PROHOUSE va prezinta o oportunitate unica de achizitie a 7 loturi de teren, dintr-un total de 9, situate in comuna Hemeiusi la doar 8 km distanta de orasul Bacau. Aceasta zona se remarca prin frumusetea sa pitoreasca, fiind inconjurata de o padure incantatoare.

La drumul principal se afla retelele de curent electric si gaz, asigurand astfel accesul facil la utilitati. De asemenea, proprietarul se angajeaza sa amenajeze un drum de acces cu o latime de 9 metri prin compactare cu piatra, pentru a asigura un acces facil si sigur catre fiecare lot.

Cele doua loturi aflate in apropierea unui parau vor fi suprainaltate de catre proprietar, pentru a asigura o protectie suplimentara impotriva riscului de inundatii. Toate aceste masuri demonstreaza grija proprietarului pentru siguranta si confortul viitorilor proprietari.

Mai mult, terenul a fost inclus intr-un Plan Urbanistic Zonal (PUZ), care a permis trecerea intregului teren in intravilan, destinat exclusiv constructiilor de locuinte individuale. Acest aspect ofera oportunitati nelimitate pentru a va construi casa de vis, intr-o zona linistita si retrasa de la agitatia orasului.

Suprafetele si preturile de vanzare ale fiecarui lot sunt specificate pe plansa afisata pe site-ul nostru, astfel incat puteti alege lotul care corespunde cel mai bine nevoilor si preferintelor dumneavoastra.

Va asiguram ca intregul proces de vanzare este gestionat in exclusivitate de catre agentia imobiliara PROHOUSE, care va sta la dispozitie cu toate informatiile si detaliile necesare pentru a face o achizitie informata si avantajoasa.

Nu ratati sansa de a va achizitiona un lot de teren intr-o zona deosebita, cu toate facilitatile si conditiile pregatite pentru a va construi locuinta visurilor dumneavoastra. Contactati-ne astazi pentru a primi mai multe informatii si pentru a stabili o vizionare a terenurilor disponibile.

MAI MULTE DESPRE PROPRIETATE

  • Suprafata Teren: 765mp
  • Front: 20 ml / nr fronturi 1
  • Fronturi: 1
  • Localizare: Intravilan
  • Deschidere: 20 ml
  • Tip teren: Construibil
Proprietar Agentie

Florin Dudau

Tel: 0745318036 whatsapp0745318036