Central Plaza Medical Mall un NOU CONCEPT in Bacau

Descriere spatiu comercial

PROHOUSE – COMISION 0% la inchiriere!!!!

Central Plaza Medical Mall - un NOU CONCEPT in Bacau

Sanatatea este si va fi intotdeauna cel mai de pret dar pentru fiecare dintre noi! De aceea, a beneficia de servicii medicale de calitate, la standarde inalte nu reprezinta un moft, ci o adevarata necesitate. Tocmai pentru a satisface aceasta nevoie din ce in ce mai ridicata in ziua de astazi, Central Plaza Medical Mall lanseaza un nou concept pe piata imobiliara din Bacau.

Cladirea Central Medical Mall, situata in loc. Bacau, strada Erou Ciprian Pintea nr. 2, reuneste spatii dedicate activitatilor medicale intr-un design modern, care beneficiaza de toate dotarile necesare pentru desfasurarea serviciilor medicale in conditii optime si placute, fiind pretabila pentru gazduirea celor mai importante retele medicale nationale sau locale.

Spatiul de functionare are toate autorizatiile si avizele specifice, conform legislatiei in vigoare, permite structurarea astfel incat sa fie intrunite circuite si fluxuri medicale obligatorii si dispune de spatii multifunctionale unde sa se poate desfasura activitati medicale sau conexe: laboratoare, centre de recuperare, farmacii, clinici, cabinete stomatologice etc.

Central Plaza Medical Mall este structurat pe 2 niveluri, are o suprafata totala de 7.425 mp si dispune de 16 incaperi amenajate si dedicate serviciilor medicale! De asemenea, 8 spatii sunt destinate spatiilor comerciale, iar parcarea mall-ului medical pune la dispozitia pacientilor si a personalului 140 de locuri. Pentru facilizarea transportului si a fluxului de pacienti si personal, Central Plaza beneficiaza de 2 lifturi din parcare, 2 scari rulante (parter-etaj) si 2 covoare rulante (parcare-parter).

La Central Plaza Medical Mall se gaseste cea mai mare farmacie din municipiul Bacau, de 1800 mp, precum si 3 sali de evenimente corporate ce pot gazdui pana la 1150 de persoane.

Dotarile includ de asemenea incalzire, AC si ventiatie, dar si post propriu de transformare cu 2 Trafo (2 X 630 Kva), statie proprie de reducere Gaza Naturale, Grup Generator - 350 Kw, rezerva de apa de 500 mc si acces internet prin fibra optica. Cladirea beneficiaza de serviciu de paza dedicat 24/7.

Central Plaza Medical Mall se bucura de o pozitie excelenta, in zona de dezvoltare urbana a orasului, unde viitorii pacienti si personalul pot ajunge cu usurinta. Situat la doar 5 minute de Spitalul Judetean Bacau, precum si de principalul nod de transport public, cladirea este asezata in vecinitatea altor centre medicale si clinici, fiind astfel foarte usor de identificat drept un centru cu specific medical.ID Oferta: 1425

Pret Inchiriere: EUR 12,000 
Numar Camere:10
Zona:Central
Suprafata utila:1000 mp
Reper:Spital
Tip Spatiu:Spatii comerciale
Structura:Beton
Actualizat la: 15 Iunie 2021
Numar de afisari: 6848

Video

Caracteristici generale

  • Servicii: administrare
  • Alte Dotari: