O casa de poveste!!

Descriere casa vila

O casa de poveste!!

Cum ar fi ca dupa o zi grea la serviciu sa nu ajungi acasa, ci…direct in mijlocul naturii, in oaza ta de liniste? Cum ar fi ca in doar cateva minute sa te bucuri de cantecul pasarilor, de aerul curat si de o priveliste minunata chiar la tine in curte? Si asta nu e tot…acum imagineaza-ti o casa, dar nu orice casa, ci o casa de poveste unde sa beneficiezi de tot confortul si de o atmosfera primitoare si calda.

La doar cativa de kilometri de Bacau, in comuna Hemeius, cu acces direct din drumul national spre Piatra Neamt, aceasta poveste devine realitate si isi asteapta cu drag noii proprietari.

Casa construita din lemn, cu un teren aferent de 2.000 mp, beneficiaza de utilitati (apa, gaz, curent electric) si se vinde complet mobilata. Fiecare camera pare sa aiba personalitatea ei si imbie la relaxare si timp petrecut in familie. La parter, casa dispune de 2 dormitoare spatioase, 2 bai, 1 birou, o alta camera care poate deveni un nou dormitor si o bucatarie foarte cocheta. La etaj va asteapta un living mare, ideal pentru diverse activitati sau camera de joaca. Bineinteles ca nu poate lipsi foisorul din curte perfect pentru seri petrecute alaturi de cei dragi, si nici garajul pentru autoturismul familiei.

Daca v-am facut curiosi, noi va invitam sa pasiti in poveste si sa o transformati in povestea voastra frumoasa cu final fericit!ID Oferta: 1377

Pret Vanzare: EUR 129,000 
Numar Camere:5
Zona:Nord
Suprafata utila:150 mp
Reper:Hemeiusi Andrisesti
Numar Dormitoare:3
Tip casa:Individuala
Numar Bai:2
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2000
Suprafata Teren:2000 mp
Front:35 ml / nr fronturi 2
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 20 Noiembrie 2020
Numar de afisari: 1201

Video

Caracteristici generale

  • Structura: Lemn
  • Materiale: Lemn
  • Izolatii termice: Exterior
  • Terasa: 1