COMISION 0% Vila P+1E+M Parcul Gheraiesti

Descriere casa vila

Vă prezentăm această remarcabilă casă de tip P+1+M, situată în Parcul Gheraiesti. Acest sanctuar de liniște și frumusețe naturală este o oază de calm, iar proprietatea în sine oferă o experiență modernă și reconfortantă, cu toate dotările de care aveți nevoie pentru un stil de viață comod.

Suprafața construită de 260 de metri pătrați și cea utilă de 210 de metri pătrați au fost recent renovate cu pasiune și grijă, reflectând un design modern și un nivel înalt de atenție la detalii. Izolarea eficientă a locuinței garantează confortul termic în orice sezon.

Această casă dispune de toate utilitățile esențiale pentru a vă asigura o viață ușoară și convenabilă. Gazul (este in curs de racordare), curentul electric, apa și canalizarea sunt toate disponibile, asigurându-vă acces la facilitățile de bază fără probleme.

Compartimentarea acestei locuințe este inteligent concepută pentru a satisface toate nevoile unei familii. La parter, veți găsi o baie, un living open space ce se deschide spre bucătăria modernă, cu acces direct la o frumoasă terasă, ideală pentru a vă bucura de aerul proaspăt și de peisajul natural. De asemenea, parterul include un dormitor, oferind opțiunea de a fi folosit ca dormitor principal sau ca spațiu de lucru, după preferință.

La etaj, veți descoperi două dormitoare spațioase, un hol generos, un dressing și o baie, precum și accesul către mansardă. Mansarda este open space și poate fi ușor compartimentată în două dormitoare mai mici sau un dormitor mare, cu două spații de depozitare, oferindu-vă flexibilitate în utilizarea acestui spațiu suplimentar.

Grădina este amenajată cu gazon și este echipată cu un sistem de irigare pentru a vă menține spațiul verde mereu frumos și proaspăt. Un hidrofor asigură o sursă alternativă pentru apă.

Cu o suprafață de teren de 414 metri pătrați, veți avea spațiu suficient pentru grădinărit, recreere și orice alte activități în aer liber pe care le doriți. Această proprietate este un refugiu perfect pentru cei care doresc să trăiască în armonie cu natura, fără a renunța la confortul modern. Este o oportunitate unică de a vă crea o viață de vis în Parcul Gheraiesti, un cadru natural de excepție.ID Oferta: 2155

Pret Vanzare: EUR 205,000 
Numar Camere:5
Zona:Gheraiesti
Suprafata utila:210 mp
Reper:Parcul Gheraiesti
Strazi:Asfaltate
Numar Dormitoare:4
Tip casa:Duplex
Numar Bai:2
Regim Inaltime:1
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2005
Suprafata Teren:414 mp
Acces:Auto, Pietonal
Front:12 ml / nr fronturi 1
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 7 Decembrie 2023
Numar de afisari: 79

Caracteristici generale

  • Stadiu: Finalizat
  • Ferestre: Term. PVC
  • Structura: Caramida
  • Pereti: Faianta, Lavabil
  • Materiale: Caramida
  • Izolatii termice: Exterior
  • Acoperis: Lindab
  • Incalzire: Centrala Termica
  • Terasa: 1
  • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Sistem irigatii, Telefon