Ultracentral apartament spatios

Descriere apartament

PROHOUSE in parteneriat cu Moldova Imob va propunem spre achizitie un apartament cu 4 camere decomandat, unic din mai multe puncte de vedere.

Situat pe una din arterele centrale a orasului Bacau, pe str. Razboieni, in imediata apropiere a parcului Cancicov si a hotelului Decebal, intr-o zona imprejmuita de spatii verzi, apartamentul pare casa ideala a multora dintre noi, familii ce doresc pe langa avantajele zonei, si un confort sporit al spatiului interior.

Cei 113,95 mp, sunt dispusi in doua zone, o zona de zi ce se remarca printr-o bucatarie spatioasa, un hol de intrare de 14 mp, un living in imediata apropiere a bucatariei si o zona de noapte ce cuprinde cele trei dormitoare, cu cele doua bai dispuse in lateralele lor.

Apartamentul este situat la etajul trei al unui bloc de patru nivele, pe fiecare etaj sunt doar doua imobile, oferind in acest fel intimitate locatarilor. Spatiului generos i se alatura si o boxa, impreuna cu un garaj (pret separat fata de cel afisat). 

Un avantaj aparte il are terenul, care este proprietate indiviza cu toti locatarii, fiind oricand la dispozitia acestora, fara nici o restrictie. 

Incalzirea se face printr-o centrala termica, apartamentul dispune te tamplarie din PVC cu geam termopan, cele doua bai sunt dotate cu obiecte sanitare schimbate, gresie si faianta iar camerele au parchet laminat laminat.

Listarea exclusiva a agentiei noastre, spera sa acopere unele din cele mai importante criterii de selectie ale unei familii, ce  doreste sa faca un pas imoportant in viata ei.ID Oferta: 624

Pret Vanzare: EUR 72,800 
Zona:Ultracentral
Suprafata utila:105 mp
Confort:1
Compartimentare:decomandat
Etaj:3/4
Nr. etaje imobil:4
Numar Bai:2
Numar Balcoane:1
Reper:Ateneu
Tip Imobil:Bloc
Numar Camere:4
An Constructie:1975
Actualizat la: 16 Septembrie 2018
Numar de afisari: 935

Caracteristici generale

  • Izolatii termice: Exterior
  • Acces: Mixt
  • Servicii: administrare