Apartament cu 4 camere decomandate si vedere panoramica asupra orasului

Descriere apartament

·        Localizare de excepție: Acest apartament este situat într-o locație privilegiată din mun. Bacău, str. Ștefan cel Mare, și vă oferă o vedere panoramică deosebită spre est si vest, cuprinzând Arena Mall și frumosul lac al orașului. Beneficiați de apropierea față de facilități comerciale și de agrement, creând un stil de viață confortabil și convenabil.

·        Spațiu generos: Cu o suprafață totală de 108 metri pătrați, acest apartament se evidențiază printr-un spațiu generos, ce permite adaptarea la nevoile și preferințele dumneavoastră.

·        Lumină și aer proaspăt: Situat la ultimul etaj, etajul 8 din 8, apartamentul se bucură de o iluminare naturală abundentă și de o panoramă uimitoare. Cele 4 camere decomandate oferă spațiu și flexibilitate pentru a vă crea un mediu de locuit personalizat.

·        2 balcoane: Apartamentul dispune de 2 balcoane spațioase, unde vă puteți relaxa în aer liber și să vă bucurați de priveliștea minunată.

·        Excelent izolat: Clădirea este foarte bine izolată, oferind confort termic și fonic, creând un mediu liniștit și intim.

·        Dotări complete: Apartamentul este echipat cu toate facilitățile necesare pentru a asigura un trai modern și confortabil.

·        Nemobilat: Apartamentul este disponibil nemobilat, permițându-vă să vă personalizați spațiul în funcție de preferințele personale.

·        Disponibil imediat: Este deja liber și poate fi pus la dispoziție imediat, evitând așteptările prelungite.

Această proprietate reprezintă o oportunitate unică de a vă muta într-un apartament spațios și bine situat, cu facilități excelente și o panoramă impresionantă. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați. Oportunitățile precum aceasta sunt rare, așa că nu ezitați să vă faceți cunoscut interesul cât mai curând posibil.ID Oferta: 2158

Pret Vanzare: EUR 95,000 
Zona:Stefan cel Mare
Suprafata utila:95 mp
Confort:1 sporit
Compartimentare:decomandat
Etaj:8/8
Nr. etaje imobil:8
Numar Bai:2
Numar Balcoane:2
Reper:Arena Mall
Tip Imobil:
Numar Camere:4
An Constructie:1993
Actualizat la: 28 Noiembrie 2023
Numar de afisari: 122

Caracteristici generale

  • Izolatii termice: Exterior
  • Acces:
  • Servicii: administrare