Ultracentral bloc TOPAZ apartament + loc parcare

Descriere apartament

Dacă sunteți în căutarea unui apartament de închiriat care să ofere confort, lux și acces ușor la toate facilitățile din centrul orașului Bacău, atunci această ofertă vă va interesa cu siguranță. Acest apartament cu 2 camere decomandate este situat pe strada Nicolae Titulescu, in spatele magazinului Luceafarul, într-un bloc nou construit în anul 2020, și reprezintă un loc perfect pentru a vă crea un cămin confortabil și modern.

Acest apartament oferă o atmosferă modernă, cu o amenajare care permite flexibilitate în utilizarea spațiului. Fiecare cameră este amenajată cu atenție la detalii și mobilată cu lux, pentru a vă oferi o experiență de trai superioară. Cu o bucătărie complet utilată și mobilată, precum și cu un loc de parcare privat în curtea interioară a blocului, această proprietate are tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă.

Această proprietate este oferită în exclusivitate de către agenția imobiliară PROHOUSE, ceea ce vă garantează profesionalism și asistență de la experți în domeniu în procesul de închiriere și este disponibil imediat.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați!

Nu ratați șansa de a locui într-un apartament de lux în inima orașului Bacău!ID Oferta: 2149

Pret Inchiriere: EUR 500 +TVA
Numar Camere:2
Zona:Ultracentral
Suprafata utila:50 mp
Confort:1
Compartimentare:decomandat
Etaj:5/6
Numar Bai:1
Numar Balcoane:1
Reper:spate mag. Luceafarul
Tip Imobil:
An Constructie:2020
Actualizat la: 2 Noiembrie 2023
Numar de afisari: 158

Caracteristici generale

  • Stadiu constructie:
  • Izolatii termice: Exterior
  • Stare apartament:
  • Electrocasnice: